Награђен сајт www.halobeba.rs

halo beba top 50Престижни часопис PC press већ 24 године додељује награду Топ 50  – најбољих интернет ствари у Србији. Циљ је да се на домаћем интернет небу пронађу, афирмишу и подрже сајтови, апликације и налози на друштвеним мрежама који су се у претходној години најбоље показали својом функционалношћу, ажурношћу, квалитетним садржајем и дизајном који се истиче.

Признања Топ 50 су додељују се у следећим категоријама: Вести и медији, еМаркет, Пословни и друштвени сервиси, Образовање и култура, Дом и забава, Спорт и туризам, Мобилне апликације, Друштвене мреже (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn и YouTube) и специјалне награде.

Сајт halobeba.rs се нашао у топ 5 сајтова у категотији „Дом и забава“. Издвојио се иновативном формом, модерним дизајном, актуелним темама и функционалношћу. Телефонско саветовалиште Хало беба ће и у будуће наставити да прати потребе и подржава родитеље како телефонским путем тако и у дигиталном свету: сајт halobeba.rs, мобилним апликацијама Хало беба о дојењу, Хало беба-ваш сапутник у родитељству. Велика нам је част што смо препознати од стране овог угледног часописа али и од наших корисника, којима је садржај намењен-родитеља.

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351