Представљамо вам унапређену мобилну апликацију БЕББО

bebbo aplikacijaВелико нам је задовољство да вас позовемо да се упознате са Беббо мобилном апликацијом. То је нова верзија интерактивног водича кроз родитељство и развој малог детета. Беббо је подршка родитељима у првим годинама живота њиховог детета, како би пратили раст и развој, бринули о здрављу, исхрани детета, правовременим педијатријским прегледима и вакцинацији, али и бринули о себи. Унапређену апликацију „ХалоБеба – Ваш сапутник у родитељству“ развили УНИЦЕФ у Србији и Градски завод за јавно здравље Београд, заједно са телефонским саветовалиштем Хало беба, у сарадњи са фондацијом Нордеус и доступна је у више од 11 земаља и територија, на 19 језичких варијанти.

Информације о дојењу, исхрани, вакцинацији, игри и учењу, здрављу, најтраженије су међу родитељима, а Беббо апликација нуди управо одговоре на ова питања, као и на доказима засноване савете у вези са здрављем деце. Апликација је персонализована и прати развој сваког детета индивидуално.

Овај свеобухватни водич за родитељство и одрастање детета доступан је корисницима и Андроид и ИОС уређаја у онлајн, али и офлајн модалитету када се садржај претходно учита са интернета, те је доступна и онима који немају увек интернет конекцију.

Апликација Беббо употпуњује подршку телефонског саветовалишта Хало беба. Велики број позива телефонском саветовалишту нам говори да је родитељима и старатељима неопходна додатна подршка. Наш циљ је био да ту додатну подршку добију и кроз овај интерактивни водич. Апликација ће додатно оснажити родитеље да савладају све изазове.

Позивамо родитеље да преузму апликацију и упознају се са њеним могућностима како би у сваком тренутку имали сигуран, поуздан ослонац. Верујемо да ће апликација постати омиљена исто колико и наше саветовалиште.

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351