Predstavljamo vam unapređenu mobilnu aplikaciju BEBBO

bebbo aplikacijaVeliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da se upoznate sa Bebbo mobilnom aplikacijom. To je nova verzija interaktivnog vodiča kroz roditeljstvo i razvoj malog deteta. Bebbo je podrška roditeljima u prvim godinama života njihovog deteta, kako bi pratili rast i razvoj, brinuli o zdravlju, ishrani deteta, pravovremenim pedijatrijskim pregledima i vakcinaciji, ali i brinuli o sebi. Unapređenu aplikaciju „HaloBeba – Vaš saputnik u roditeljstvu“ razvili UNICEF u Srbiji i Gradski zavod za javno zdravlje Beograd, zajedno sa telefonskim savetovalištem Halo beba, u saradnji sa fondacijom Nordeus i dostupna je u više od 11 zemalja i teritorija, na 19 jezičkih varijanti.

Informacije o dojenju, ishrani, vakcinaciji, igri i učenju, zdravlju, najtraženije su među roditeljima, a Bebbo aplikacija nudi upravo odgovore na ova pitanja, kao i na dokazima zasnovane savete u vezi sa zdravljem dece. Aplikacija je personalizovana i prati razvoj svakog deteta individualno.

Ovaj sveobuhvatni vodič za roditeljstvo i odrastanje deteta dostupan je korisnicima i Android i IOS uređaja u onlajn, ali i oflajn modalitetu kada se sadržaj prethodno učita sa interneta, te je dostupna i onima koji nemaju uvek internet konekciju.

Aplikacija Bebbo upotpunjuje podršku telefonskog savetovališta Halo beba. Veliki broj poziva telefonskom savetovalištu nam govori da je roditeljima i starateljima neophodna dodatna podrška. Naš cilj je bio da tu dodatnu podršku dobiju i kroz ovaj interaktivni vodič. Aplikacija će dodatno osnažiti roditelje da savladaju sve izazove.

Pozivamo roditelje da preuzmu aplikaciju i upoznaju se sa njenim mogućnostima kako bi u svakom trenutku imali siguran, pouzdan oslonac. Verujemo da će aplikacija postati omiljena isto koliko i naše savetovalište.

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351