Статистички обрасци

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВЛАСНИКЕ ПРИВАТНИХ ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА И ПРИВАТНЕ ПРАКСЕ 

Обавештавамо све власнике (одговорна лица) приватних пракси и приватних здравствених установа, да ће се предаја збирних здравствено статистичких извештаја убудуће обављати преко Архиве Градског завода за јавно здравље Београд, Булевар Деспота Стефана 54-а ( соба 18, на првом спрату).

Периоди предаје извештаја остају непромењени, за сваки претходни квартал рок је до десетог датума у наредном календарском месецу (до 10. јануара, 10. априла., 10. јула, 10. октобра).

 Обавезе:

Према важећим прописима, свака здравствена установа (приватна или државна) обавезна је да води медицинску документацију и доставља здравствено-статистичке извештаје надлежном заводу за заштиту здравља (Службени лист СФРЈ 13/79, 27/97, Службени гласник СРС 14/81, 40/81, 2/80). За територију Београда надлежан је Градски завод за јавно здравље.

Градски завод за јавно здравље је учинио напор да постојеће збирне здравствено- статистичке извештаје прилагоди приватницима и извештавању о њиховом раду. Због тога су у упутству наведени сви збирни здравствено-статистички извештаји у скраћеном обиму, али са прописаним садржајем обележја. Индивидуални извештаји - пријаве су дати у оригиналној форми.

Извештаји се достављају у прописаним роковима. У заглављу сваког извештаја мора да се наведе назив фирме, њен матични број и период за који је извештај сачињен (само за збирне извештаје). На крају сваког извештаја треба навести датум, печат и потпис овлашћеног лица.

Извештаји се могу доставити и електронском поштом на адресу e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,уз обавезно поштовање свих прописаних садржаја.

Обрасци:

Да бисмо олакшали преузимање извештаја, припремили смо само оне извештаје потребне за Вашу делатност. Зато прво изаберите делатност Ваше ординације, а потом преузмите потребне извештаје:

1. ОПШТА МЕДИЦИНА
2. МЕДИЦИНА РАДА
3. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ДЕЦЕ
4. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ШКОЛСКЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
5. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЖЕНА
6. СТОМАТОЛОШКА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА
7. СЛУЖБА ЗА КОЖНОВЕНЕРИЧНЕ БОЛЕСТИ
8. ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА
9. СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ДЕЛАТНОСТ
10. СТАЦИОНАРНА ДЕЛАТНОСТ

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351