Nagrađen sajt www.halobeba.rs

halo beba top 50Prestižni časopis PC press već 24 godine dodeljuje nagradu Top 50  – najboljih internet stvari u Srbiji. Cilj je da se na domaćem internet nebu pronađu, afirmišu i podrže sajtovi, aplikacije i nalozi na društvenim mrežama koji su se u prethodnoj godini najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe.

Priznanja Top 50 su dodeljuju se u sledećim kategorijama: Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i YouTube) i specijalne nagrade.

Sajt halobeba.rs se našao u top 5 sajtova u kategotiji „Dom i zabava“. Izdvojio se inovativnom formom, modernim dizajnom, aktuelnim temama i funkcionalnošću. Telefonsko savetovalište Halo beba će i u buduće nastaviti da prati potrebe i podržava roditelje kako telefonskim putem tako i u digitalnom svetu: sajt halobeba.rs, mobilnim aplikacijama Halo beba o dojenju, Halo beba-vaš saputnik u roditeljstvu. Velika nam je čast što smo prepoznati od strane ovog uglednog časopisa ali i od naših korisnika, kojima je sadržaj namenjen-roditelja.

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351