Едукована мама, здрава беба

едукована мамаУ организацији телефонског саветовалишта „Халобеба“ Градског завода за јавно здравље Београд, а под покровитељством Градске управе града Београда - Секретаријата за здравство, 22.12. 2017. године организована је едукација за будуће родитеље под називом „Едукована мама, здрава беба“.

То је прва у низу планираних едукација које ће се реализовати током 2018. године. Циљ је да се будући родитељи припреме за нову животну улогу и добију одговоре на питања у вези дојења, хигијене и неге, раста и развоја бебе.

Скуп су поздравили заменик секретара за здравство, др сци. прим. др Александар Стефоски, директорка Градског завода за јавно здравље Београд, проф. др Душанка Матијевић, спец. социјалне медицине и Даниела Гвозденић регионални менаџер компаније Beiersdorf „Nivea baby“.

едукована мама

Присуствовало је преко тридесет трудница које су током 90 минута имале прилику да се упознају са три теме: „Први дан са бебом у кући“, “Дојење - вештина која се учи“ и „Подстицајна нега“. Едукација је бесплатна за све заинтересоване.

едукована мама

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351