Edukovana mama, zdrava beba

едукована мама

U organizaciji telefonskog savetovališta „Halobeba“ Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, a pod pokroviteljstvom Gradske uprave grada Beograda - Sekretarijata za zdravstvo, 22.12. 2017. godine organizovana je edukacija za buduće roditelje pod nazivom „Edukovana mama, zdrava beba“.

To je prva u nizu planiranih edukacija koje će se realizovati tokom 2018. godine. Cilj je da se budući roditelji pripreme za novu životnu ulogu i dobiju odgovore na pitanja u vezi dojenja, higijene i nege, rasta i razvoja bebe.

Skup su pozdravili zamenik sekretara za zdravstvo, dr sci. prim. dr Aleksandar Stefoski, direktorka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, prof. dr Dušanka Matijević, spec. socijalne medicine i Daniela Gvozdenić regionalni menadžer kompanije Beiersdorf „Nivea baby“.

едукована мама

Prisustvovalo je preko trideset trudnica koje su tokom 90 minuta imale priliku da se upoznaju sa tri teme: „Prvi dan sa bebom u kući“, “Dojenje - veština koja se uči“ i „Podsticajna nega“. Edukacija je besplatna za sve zainteresovane.

едукована мама

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351