Edukovana mama, zdrava beba

едукована мама

U organizaciji telefonskog savetovališta „Halobeba“ Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, a pod pokroviteljstvom Gradske uprave grada Beograda - Sekretarijata za zdravstvo, 22.12. 2017. godine organizovana je edukacija za buduće roditelje pod nazivom „Edukovana mama, zdrava beba“.

To je prva u nizu planiranih edukacija koje će se realizovati tokom 2018. godine. Cilj je da se budući roditelji pripreme za novu životnu ulogu i dobiju odgovore na pitanja u vezi dojenja, higijene i nege, rasta i razvoja bebe.

Skup su pozdravili zamenik sekretara za zdravstvo, dr sci. prim. dr Aleksandar Stefoski, direktorka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, prof. dr Dušanka Matijević, spec. socijalne medicine i Daniela Gvozdenić regionalni menadžer kompanije Beiersdorf „Nivea baby“.

едукована мама

Prisustvovalo je preko trideset trudnica koje su tokom 90 minuta imale priliku da se upoznaju sa tri teme: „Prvi dan sa bebom u kući“, “Dojenje - veština koja se uči“ i „Podsticajna nega“. Edukacija je besplatna za sve zainteresovane.

едукована мама

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351