U poseti OŠ „Danilo Kiš“

U poseti OS Kis 1Prva ovogodišnja poseta jednoj od škola sa najdužom i najbogatijom tradicijom u realizaciji programa „Kreativni rad sa učenicima na prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci“, OŠ "Danilo Kiš" sa Voždovca, realizovana je u utorak, 9. maja. Učenici petog razreda sa svojom nastavnicom Milenom Bogićević, toga dana su, kroz radionicu koja im je pružila atmosferu "pustinjske avanture", savladavali životno važna znanja i veštine koje se odnose na vrednosti i značaj timskog rada.

Druženje u "Kišu" ponovili smo i 24. maja, ovog puta sa učenicima šestog razreda i njihovom razrednom Ljilјanom Simić. U ovoj fazi realizacije programa, teme postaju ozbilјnije, a proces sticanja znanja se lagano zahuhtava i ide dalјe ka svojoj istraživačkoj fazi.

Dvodnevna obuka za edukativni program „Kreativni rad sa učenicima na prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci“ realizovana je u Gradskom zavodu za javno zdravlјe Beograd 21-22. oktobra 2022. godine. Seminar je tom prilikom pohađalo 15 prosvetnih radnika i saradnika iz 8 osnovnih i jedne muzičke škole sa teritorije Grada Beograda.
U poseti OS Kis 2
U poseti OS Kis 3

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351