Najava novog ciklusa seminara

ucenje o drogiSvaki početak školske godine, vreme je kada i naš program ulazi u novi ciklus, a to znači nastavak duge, lepe i uspešne saradnje Gradskog zavoda za javno zdravlje sa sektorom obrazovanja.

I pored brojnih izazova koje školska 2021/2022. godina nosi sa sobom, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i ove godine nastavlja dugogodišnju tradiciju kada je reč o realizaciji edukativnog programa „Kreativni rad sa učenicima na prevenciji zloupotrebe psihoaktivnih supstanci“.

Realizacija programa i ove godine se sprovodi uz podršku Sekretarijata za zdravstvo Grada Beograda. Dvodnevni seminari za zaposlene nastavnike i saradnike iz beogradskih osnovnih škola, biće organizovani u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd, i to u sledeća tri termina:
  • 24-25. septembra 2021. godine
  • 1-2. oktobra 2021. godine
  • 15-16. oktobra 2021. godine
Podsećamo da je program je akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV), i nalazi se u njihovom katalogu:


Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, posebno napominjemo da će obuke biti održavane uz poštovanje svih protivepidemijskih mera i aktuelnih preporuka!

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd sa velikim uspehom koordinira, sprovodi i prati realizaciju ovog programa u školama još od 2010. godine. Obuku, od tada do danas, prošlo je preko 500 prosvetnih radnika i saradnika, a njegovim sprovođenjem u praksi je obuhvaćeno oko 8000 osnovaca iz preko 110 beogradskih škola.

Za uspešno sprovođenje i dobre rezultate koje je program postizao tokom svih ovih godina, Gradski zavod za javno zdravlje nagrađen je prestižnim priznanjem “Zvezda Beograda” za 2018. godinu, koje dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda najuspešnijim projektima koje je podržao grad.

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351