Посета делегације Бироа за кадрове у здравству града Шангаја

биро за кадрове шангај београдУ сарадњи са НВО „ДРУШТВО ДАЛЕКИ ИСТОК“ Градски завод за јавно здравље Београд (даље Завод) је 10. јула посетила шесточлана делегација Бироа за  кадрове у здравству града Шангаја (даље Биро).

У саставу делегације били су: господин Han Weijun, генерални директор Бироа и заменик генералног директора Комисије за  здравље и планирање породице града Шангаја, госпођа Gu Yanwei, директор одсека за медицинске лекове и рецепте Бироа и господа Feng Wei, Wang Zhiming, Qin Huanlong и Zhang Jinning, директори великих универзитетских болница и клиника у Шангају.

После кратких уводних излагања о раду Завода (сви гости су добили Водич о раду Завода на енглеском језику), гости су постављали питања која су њима била од посебног интереса, са посебним акцентом на структуру кадрова у Заводу, организацију посла, односно менаџмент, као и функције Завода у самом систему здравствене заштите. На крају су, у кратком времену које су имали на располагању, обишли поједине делатности Завода.

биро за кадрове шангај београд

Атмосфера је била радна, али изузетно пријатна и пријатељска. Гости су били врло задовољни добром припремом и организацијом састанка и великим бројем информација које је било могуће презентовати и разменити у предвиђеном, релативно ограниченом времену посете.

биро за кадрове шангај београд

Постигнути су договори о могућим облицима даље сарадње, међусобне размене стручњака и идеја за оне послове који су нам заједнички или слични.

биро за кадрове шангај београд

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351