Најава вебинара „Емоције - како их препознати и управљати њима?“

vebinarПоводом обележавања Светског дана менталног здравља Градски завод за јавно здравље Београд организује вебинар „Емоције - како их препознати и управљати њима?“ 10. октобра 2022. године.

Обавештавамо све заинтересоване да вебинару „Емоције- како их препознати и управљати њима?“ могу приступити преко линка у понедељак 10.10.2022. године од 10 часова. Снимак вебинара ће бити након тога доступан на сајту Завода..

Вебинар представља део програма који је посвећен очувању и унапређењу менталног здравља и који се реализује уз подршку Града Београда, односно Секретаријата за здравство Управе града Београда.

На вебинару ће у улози панелиста и панелисткиња учествовати др Невенка Ковачевић, специјалиста социјалне медицине из Центра за промоцију здравља Градског завода за јавно здравље Београд, др Милутин Костић, психијатар Института за ментално здравље и клинички лекар на Медицинском факултету Универзитета у Београду, један од аутора књиге "Одговорна употреба бензодијазепина", др Роберто Грујичић, специјализант дечје и адолесцентне психијатрије и докторанд Медицинског факултета Универзитета у Београду који ради у Клиници за децу и омладину, Снежана Мрвић, дипломирани психолог, едукант завршне године психоаналитичке психотерапије, специјализант медицинске психологије, ради у Клиничком одељењу за кризна стања и афективне поремећаје Института за ментално здравље и Ивана Луковњак, педагог Основне школе „Кнез Сима Марковић“ у Барајеву и психодрамски психотерапеут.

Панелисти ће из свог професионалног угла и области којом се баве, пружити информације о значају емоционалне регулације у популацији деце и одраслих, али и код поремећаја личности, о менталном здрављу у социјалном контексту, о промоцији и унапређењу менталног здравља.

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351