Najava vebinara „Emocije - kako ih prepoznati i upravljati njima?“

vebinarPovodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja Gradski zavod za javno zdravlje Beograd organizuje vebinar „Emocije - kako ih prepoznati i upravljati njima?“ 10. oktobra 2022. godine.

Obaveštavamo sve zainteresovane da vebinaru „Emocije- kako ih prepoznati i upravljati njima?“ mogu pristupiti preko linka u ponedeljak 10.10.2022. godine od 10 časova. Snimak vebinara će biti nakon toga dostupan na sajtu Zavoda.



Vebinar predstavlja deo programa koji je posvećen očuvanju i unapređenju mentalnog zdravlja i koji se realizuje uz podršku Grada Beograda, odnosno Sekretarijata za zdravstvo Uprave grada Beograda.

Na vebinaru će u ulozi panelista i panelistkinja učestvovati dr Nevenka Kovačević, specijalista socijalne medicine iz Centra za promociju zdravlja Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, dr Milutin Kostić, psihijatar Instituta za mentalno zdravlje i klinički lekar na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, jedan od autora knjige "Odgovorna upotreba benzodijazepina", dr Roberto Grujičić, specijalizant dečje i adolescentne psihijatrije i doktorand Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji radi u Klinici za decu i omladinu, Snežana Mrvić, diplomirani psiholog, edukant završne godine psihoanalitičke psihoterapije, specijalizant medicinske psihologije, radi u Kliničkom odeljenju za krizna stanja i afektivne poremećaje Instituta za mentalno zdravlje i Ivana Lukovnjak, pedagog Osnovne škole „Knez Sima Marković“ u Barajevu i psihodramski psihoterapeut.

Panelisti će iz svog profesionalnog ugla i oblasti kojom se bave, pružiti informacije o značaju emocionalne regulacije u populaciji dece i odraslih, ali i kod poremećaja ličnosti, o mentalnom zdravlju u socijalnom kontekstu, o promociji i unapređenju mentalnog zdravlja.

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351