Za ljubav bez duvana!

zivot bez duvana

Kulturni centar “Grad” nastavlja sa nedavno započetom, lepom i originalnom inicijativom organizovanja tematskih žurki čija je glavna odlika da je na njima pušenje zabranjeno. Ovom sjajnom, ali i hrabrom idejom, kao i doslednošću u njenom sprovođenju, KC “Grad” se vrlo brzo i prirodno, posredstvom fejsbuk inicijative “Nepušački lokali u Beogradu”, povezao i sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd, kao jednom od vodećih institucija koja se bavi temom prevencije i kontrole pušenja u našoj sredini.

Naredni, treći po redu no-smoking party posvećen je predstojećem prazniku svih zaljubljenih, ali i onih koji će to postati. Organizatori za petak, 14. februar 2020. najavljuju žurku do sitnih jutarnjjih sati, pozivaju na zajednički plesni podijum i vazduh bez duvanskog dima, šaljući jasnu nedvosmislenu poruku svim svojim gostima: Love is in the (fresh) air!,dok se Gradski zavod pridružuje svojim ovogodišnjim sloganom i promotivnim materijalom “Volim život bez duvana!”

Ulaz za ovo razigrano veče u kultnom beogradskom prostoru  je besplatan. Sve detalje u vezi sa ovim događajem možete pogledati na facebook stranici KC “Grada” i “Nepušačkih lokala u Beogradu”: https://www.facebook.com/events/197881968263928/

Saradnja Gradskog zavoda za javno zdravlje, “Nepušačkih lokala u Beogradu” i KC “Grada” uspešno je započeta povodom nedavno obeleženog Nacionalnog dana bez duvana, a čini se da prostor za zajedničko delovanje u periodu koji dolazi postaje sve širi i inspirativniji.

Vidimo se u Gradu!

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351