Events for the week :
27. December 2021 - 02. January 2022
Monday
27. December
Tuesday
28. December
Wednesday
29. December
Thursday
30. December
Friday
31. December
Saturday
01. January
Sunday
02. JanuaryКонтакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11108 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351