Osmehni se zdravo

Осмехни се здраво26. Nedelja zdravlja usta i zuba, propraćena sloganom „Osmehni se zdravo“ je prigodno obeležena završnom manifestacijom 21. maja od 10 do 14 časova, u centralnoj beogradskoj pešačkoj zoni, sa preko 50 aktivnih učesnika, dece iz predškolskih ustanova, kao i mnogih zdravstvenih pregaoca koji rade na unapređenju zdravlja usta i zuba naših sugrađana.

Stomatološka služba Doma zdravlja „Rakovica“ sa Udruženjem medicinskih sestara u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, već petu godinu za redom okuplja sve one koji rade na promociji zdravog osmeha. Gradski zavod za javno zdravlje Beograd se ove godine pridružio prigodnom brošurom „Zdravi zubi čine osmeh srećnim“, čiji sadržaj možete pogledati ovde.

Preko 100 prolaznika je učestvovalo u kvizu znanja o zdravlju usta i zuba. Na manifestaciji su podeljene i odgovarajuće nagrade najboljima u znanju (zubne paste, četkice, interdentalne četkice itd.). Nasmejana deca su svojim programom vezanim za oralno zdravlje izmamila osmehe svih prisutnih i pokazala da zdravi zubi čine osmeh srećnim i zdravim.

Осмехни се здраво

Ирена Џелетовић

Više tekstova o ovoj temi

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351