Sajt Gradskog zavoda dobio veliko priznanje - Web Top 50

Gradski zavod za javno zdravlje - Beograd je preventivna zdravstvena ustanova, trenutno vodeća u svojoj delatnosti. Kako se trudimo da svi aspekti našeg poslovanja budu na najvišem nivou, tako je i komunikacija sa korisnicima jedan od naših prioriteta, što je prepoznato od vodećih medijskih činilaca.

U skladu sa tim, internet prezentacija Gradskog zavoda za javno zdravlje je dobila veliko priznanje - proglašena je jednim od  najboljih internet projekata u Srbiji za prethodnu godinu – Web Top 50 – 2013.

 

Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju magazin PC Press organizuje još od 1997. godine, dakle od početka razvoja Interneta u Srbiji. U ovogodišnjem, 17. po redu izboru sajtovi su podeljeni u deset kategorija, a u svakoj kategoriji urednici časopisa su izabrali jednog pobednika. Priznanja pobednicima uručena su na svečanom skupu održanom 31. januara 2014. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Prisutnima su se obratili gospodin Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press, pomoćnik ministra za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacija Nebojša Vasiljević, Danko Jevtović, direktor RNIDS-a, kao i dobitnici priznanja. Pokrovitelj akcije je Skupština grada Beograda, a prijatelji izbora su RNIDS i kompanija Microsoft.

Za našu internet prezentaciju, sudije su rekle sledeće: "Neočekivano ažuran, pregledan i funkcionalan sajt Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd sadrži upravo sve one informacije koje su potrebne građanima – podatke o tome kojim delatnostima se bavi Zavod, koja Savetovališta funkcionišu u njegovom sastavu, ali i mnoge druge korisne informacije."Zahvaljujemo se svim našim posetiocima i korisnicima, zbog kojih ćemo se truditi da budemo još bolji i bez kojih ovo priznanje ne bismo dobili.

Više tekstova o ovoj temi

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351