Kalendar imunizacije
Zaštita starijih osoba u Beogradu
Vodič za koordinaciju usluga zaštite starijih osoba u Beogradu
Stručni ispiti u GZZJZ
Osnovne informacije i datumi polaganja stručnih ispita
Film o patronažnoj službi u Srbiji
Gradski zavod za javno zdravlje Beograd je uz podršku Kancelarije UNICEF-a izradio kratkometražni film o patronažnoj službi u Srbiji...
Spisak dežurnih ustanova
Kancelarija za zdravlje starih
Halo Beba - Telefonom do saveta
Sve ono što Vas interesuje u vezi toka trudnoće, porođaja, pravilne nege i ishrane...

Kontakti

Adresa
Bulevar despota Stefana 54a
11000 Beograd, Srbija

Centrala
telefon: 011/2078-600
                  3237-351


Važni telefoni
Radno vreme službi


Е-mail
info@zdravlje.org.rs
mapa za kontakt modul 
  • Стручни испити
    Stručni ispiti
  • analiza vode 1
    Voda: Uputstva, zahtevi, preporuke
  • politika zastiet ziv sred
    Politika zaštite životne sredine

Lep odmor počinje i završava se bezbednim putovanjem

Путовање колима

Jedna od prvih i najlepših asocijacija na letnje mesece su godišnji odmori i za njih vezana putovanja. U velikoj želji da se dani odmora i razonode iskoriste na najbolji način, od prvog do poslednjeg dana i minuta, planovi putovanja se često prave veoma ambiciozno, uz precenjivanje realnih sposobnosti vozača, i time se stvara mogućnost za brojne i višestruko rizične situacije u saobraćaju.

Rizično ponašanje u vožnji je svako ponašanje povezano sa značajno većom verovatnoćom da dovede do saobraćajne nezgode. Imajući dodatno u vidu činjenicu da se u ovom periodu na putevima nalazi značajno veći broj vozila i putnika nego tokom ostatka godine, ne čudi što su upravo jul i avgust meseci koji se odlikuju veoma izraženim stradanjem učesnika u saobraćaju.

Poseta delegacije Biroa za kadrove u zdravstvu grada Šangaja

биро за кадрове шангај београд

U saradnji sa NVO „DRUŠTVO DALEKI ISTOK“ Gradski zavod za javno zdravlje Beograd (dalje Zavod) je 10. jula posetila šestočlana delegacija Biroa za  kadrove u zdravstvu grada Šangaja (dalje Biro).

U sastavu delegacije bili su: gospodin Han Weijun, generalni direktor Biroa i zamenik generalnog direktora Komisije za zdravlje i planiranje porodice grada Šangaja, gospođa Gu Yanwei, Direktor odseka za medicinske lekove i recepte Biroa i gospoda Feng Wei, Wang Zhiming, Qin Huanlong i Zhang Jinning, direktori velikih univerzitetskih bolnica i klinika u Šangaju.

Prijava stručnih ispita za septembarski rok 2017.

стручни испити гззјз

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Prijava stručnih ispita za septembarski ispitni rok obaviće se u periodu od 10. do  20. jula i  od  1. do 4. avgusta u periodu od 8 do 12 časova (u avgustu se ispit ne održava).

Svi kandidati koji pripravnički staž završavaju do 15. septembra, mogu prijaviti stručni ispit za septembarski ispitni rok u navedenim terminima (pripravničku knjižicu mogu dostaviti naknadno).

Pravilna i bezbedna ishrana u letnjem periodu

храна фрижидерTokom letnjeg perioda, posebno kada su ovako visoke temperature, potrebno je biti oprezan prilikom kupovine, načina čuvanja i obrade namirnica. Korišćenjem zdravstveno ispravnih i kvalitetnih namirnica obezbeđujemo ne samo potreban energetski unos za svakodnevne aktivnosti već, što je još važnije, štitimo naše zdravlje.
 
Zagađenom hranom se prenose mnoge bolesti. Osobe zaražene mikroorganizmima iz hrane mogu proći bez simptoma, imati samo blag crevni poremećaj, ali isto tako mogu doći u stanje teške dehidracije (gubitka velike količine tečnosti) i poremećaja opšteg stanja, pa može doći čak i do smrti.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11000 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351