Oglasi

Pogledajte i: Javni pozivi za prodaju rashodovane imovine

Oglas / Odluka Datum
Odluka o izboru kandidata na poziciju diplomirani ekonomista za finansijske poslove - likvidator izlaznih računa - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 28.10.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju diplomirani ekonomista za finansijsko-računovodstvene poslove - kontista kupaca - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 28.10.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do dva meseca 14.10.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za ekotoksikologiju - na povećani obim posla do četiri meseca 27.09.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do tri meseca 27.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - na povećani obim posla do tri meseca 27.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju viši laboratorijski tehničar - Centar za mikrobiologiju, Jedinica za mikrobiologiju javnog zdravlja 23.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 23.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 10.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju programer-inženjer - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 10.09.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 30.08.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Domar - Služba za tehničke poslove  29.08.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 29.08.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju analitičar - zdravstveni saradnik u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 29.08.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do tri meseca 21.08.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju projektant informacionih sistema i programa - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 17.07.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju sanitarni / sanitarno ekološki tehničar - Centar za mikrobiologiju, Jedinica za mikrobiologiju javnog zdravlja 17.07.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Hemijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 24.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju zdravstveni saradnik - analitičar u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 24.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 24.06.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do četiri meseca  13.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 05.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju programer-inženjer - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 05.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 05.06.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju diplomirani ekonomista za finansijske poslove - likvidator izlaznih računa - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 03.06.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za ekotoksikologiju - na povećani obim posla do četiri meseca 31.05.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do tri meseca 23.05.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do četiri meseca 23.05.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - na povećani obim posla do tri meseca 23.05.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 21.05.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju analitičar - zdravstveni saradnik u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - radi zamene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka na posao 17.05.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 15.01.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 08.04.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju diplomirani ekonomista za finansijske poslove - likvidator izlaznih računa - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 08.04.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju programer-inženjer - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 03.04.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 01.04.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 25.03.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici, Centar za mikrobiologiju, Jedinica za kliničko-dijagnostičko testiranje 25.03.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 22.03.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju zdravstveni saradnik - analitičar u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 22.03.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Hemijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 21.03.2019.
Odluka o izboru kandidata na poziciju zdravstveni saradnik - analitičar u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 19.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za unapređenje ishrane i kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane - na povećani obim posla do tri meseca 18.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do dva meseca 18.03.2019.
Poništava se konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Laboratorijski tehničar u dijagnostici za rad u Laboratoriji za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 04.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na poziciju Sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor - na povećani obim posla do tri meseca 04.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor - na povećani obim posla do tri meseca 04.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor - na povećani obim posla do tri meseca 04.03.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do tri meseca 25.02.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor - na povećani obim posla do tri meseca 18.02.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor - na povećani obim posla do tri meseca 08.02.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - na povećani obim posla do tri meseca 06.02.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za ekotoksikologiju - na povećani obim posla do tri meseca 30.01.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za unapređenje ishrane i kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane - radi zamene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka na rad 14.01.2019.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na poziciju Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti - radi zamene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka na posao 21.12.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - zbog povećanog obima posla do tri meseca  20.18.2018.
Odluka o izboru kandidata u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom, sa probnim radom od 6 meseci, na poziciju doktor medicine - Centar za promociju zdravlja  20.18.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na poziciju Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti - radi zamene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka na posao 12.12.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor na povećani obim posla do 3 meseca 28.11.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na poziciju Sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 28.11.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na poziciju Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 28.11.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - zbog povećanog obma posla do tri meseca  26.11.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 14.11.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 07.11.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme na poziciju doktor medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za sanitarno higijenski nadzor 05.11.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 10.10.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju diplomirani ekonomista za finansijske poslove - likvidator izlaznih računa - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 04.10.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju viši sanitarni/sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 04.10.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju viši sanitarni tehničar-sanitarno ekološki enženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za unapređenje ishrane i kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane 19.09.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju zdravstveni saradnik analitičar u ekotoksikološkoj laboratoriji - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 19.09.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Hemijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 19.09.2018.
Odluka o izboru kandidata na poziciju Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 19.09.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom - doktor medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - Odsek za vode 20.08.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - doktor medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine - Odsek za vode 10.08.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - doktor medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za sanitarno higijenski nadzor 08.08.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 02.08.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 03.07.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - jedan izvršilac na poziciju - Viši sanitarni tehničar - sanitarno ekološki inženjer 13.07.2018.
Оdluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju - Lab.teh. u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - na povećani obim posla do 3 meseca 10.07.2018.
Оdluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju - Hemijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - na povećani obim posla do 3 meseca 10.07.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 25.06.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - jedan izvršilac na poziciju - lab.teh. u dijagnostici - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju - Odsek za sanitarnu mikrobiologiju 05.07.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 06.06.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom - jedan izvršilac na poziciju - Viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za higijenu i humanu ekologiju - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 03.07.2018.
Оdluka o poništenju konkursa po Oglasu od 26.06.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom - jedan izvršilac na poziciju - doktor medicine - Centar za promociju zdravlja.  29.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 26.06.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom - jedan izvršilac na poziciju - doktor medicine - Centar za analizu, planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite.  29.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 06.06.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - povećani obim posla do tri meseca - jedan izvršilac na poziciju - Laboratorijski tehničar u dijagnostici - Centar za higijenu i humanu ekologiiju, Odsek za sanitarnu hemiju 19.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 08.06.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - samostalni finasijsko - računovodstveni saradnik - Odeljenje za ekonomsko finansijske poslove 19.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 25.05.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Viša med. sestra - tehničar u javnom zdravlju 07.06.2018.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju doktor medicine - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti - Jedinica za zdravstveni nadzor 05.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 15.05.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Referent za pravne, kadrovske i administrativne poslove - ljudski resursi  05.06.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 15.05.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju –magacioner/ekonom - Odeljenje za ekonomsko-finansijske poslove  31.05.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 18.05.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - viši sanitarni tehničar/sanitarno ekološki inženjer - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor  31.05.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 18.05.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - sanitarni /sanitarno ekološki tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor  31.05.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 24.04.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - DOKTOR MEDICINE - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za sanitarno higijenski nadzor. 09.05.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 30.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - Domar - Služba za tehničke poslove. 19.04.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 29.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - magistar farmacije/medicinski biohemičar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 12.04.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 29.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - viši sanitarni tehničar - Centar za higijenu i humanu ekologiiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 12.04.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 27.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 12.04.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 15.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - Likvidator izlaznih računa i referent kupaca - Odeljenje za ekonomsko-finansijske poslove 26.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 15.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - Radnik za distribuciju dobara -skladištar - do tri meseca - Odeljenje za ekonomsko-finansijske poslove 23.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 15.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - viši sanitarni tehničar - do šest meseci - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za unapređenje ishrane i kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane. 23.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 14.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - Sanitarni tehničar - do šest meseci - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor. 23.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 10.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - laboratorijski tehničar - do šest meseci - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 22.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 10.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jedan izvršilac na poziciju - viši sanitarni tehničar - do šest meseci - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 22.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 10.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom dva izvršioca na poziciju – analitičar - zdravstveni saradnik – do šest meseci - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 22.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 13.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom dva izvršioca na poziciju - PK radnik - do tri meseca - Centar za mikrobiologiju 21.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 10.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - pralja laboratorijskog posuđa - do šest meseci - Centar za mikrobiologiju 21.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 13.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - pralja laboratorijskog posuđa - do tri meseca - Centar za mikrobiologiju 21.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 10.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Laboratorijski tehničar - do tri meseca - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 20.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 09.03.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - diplomirani informatičar - stručni saradnik - do tri meseca - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu. 20.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 24.02.2018. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 08.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.02.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - viši laboratorijski tehničar - Centar za mikrobiologiju, Jedinica za mikrobiologiju javnog zdravlja; 06.03.2018.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.02.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine; 06.03.2018.
Оdluka o izboru kandidata po Oglasu od 02.02.2018. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju – Analitičar - zdravstveni saradnik - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju  14.02.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 19.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Lekar opšte medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine, Odsek za vode 23.01.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 21.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 04.01.2018.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 19.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Viši sanitarni tehničar - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapredjenje stanja životne sredine 28.12.2017.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 12.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 27.12.2017.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 12.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - diplomirani farmaceut - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 27.12.2017.
Оdluka o izboru kandidata po oglasu od 16.12.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - ZDRAVSTVENI STATISTIČAR-OBRAĐIVAČ - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu, Jedinica za biostatistiku. 27.12.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.11.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Lekar opšte medicine - Centar za promociju zdravlja. 20.12.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.11.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Viši laboratorijski tehničar – Centar za mikrobiologiju, Jedinica za mikrobiologiju javnog zdravlja, Odsek za parazitološku dijagnostiku 06.12.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.11.2017. za prijem u radni odnos na nedređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Zdravstveni saradnik-analitičar – Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 06.12.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.11.2017. za prijem u radni odnos na nedređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Sanitarni tehničar - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 06.12.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.11.2017. za prijem u radni odnos na nedređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Lekar opšte medicine – Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor. 28.11.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.11.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Lekar opšte medicine - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine. 28.11.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 24.10.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na poziciju - Zdravstveni saradnik za higijenu i zaštitu životne i radne sredine - Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 16.11.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 24.10.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca - Viši sanitarni tehničar -Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 16.11.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.10.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju analitičar-zdravstveni saradnik-Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 31.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.10.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju analitičar-zdravstveni saradnik-Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 31.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 14.10.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju diplomirani informatičar-Centar za informatiku i biostatistiku u ydravstvu, Jedinica za informatiku 31.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 18.09.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na povećani obim posla do tri meseci na poziciju Zdravstveni statističar obrađivač – Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 04.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 18.09.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom dva izvršioca na poziciju - Viši sanitarni tehničar - Centar za higijenu i humanu ekologiju 04.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 18.09.2017. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom dva izvršioca na poziciju - Laboratorijski tehničar - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 04.10.2017.
Odluka o izboru kandidata po Oglasu od 04.09.2017. godine za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na povećan obim posla do tri meseca na poziciju DIPLOMIRANI FARMACEUT - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 18.09.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 07.08.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom jednog izvršioca na povećani obim posla do šest meseci i jednog izvršioca na povećani obim posla do tri meseca na poziciju - ZDRAVSTVENI SARADNIK - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 21.08.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 07.08.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na povećani obim posla do šest meseci na poziciju - LABORATORIJSKI TEHNIČAR - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 21.08.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 07.08.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na povećani obim posla do šest meseci na poziciju VIŠI SANITARNI TEHNIČAR - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Služba za unapređenje ishrane. 21.08.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 10.07.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom, radi zamene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka na rad LEKAR OPŠTE MEDICINE - Centar za higijenu i humanu ekologiju, Jedinica za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine, Odsek za vode 25.07.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 16.05.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom do godinu dana na poziciju LEKAR OPŠTE MEDICINE - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 02.06.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 16.05.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom do godinu dana na poziciju ZDRAVSTVENI SARADNIK - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 02.06.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 16.05.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom do godinu dana na poziciju VIŠI SANITARNI TEHNIČAR - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor. 02.06.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 16.05.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom do godinu dana na poziciju SANITARNI TEHNIČAR - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor. 02.06.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 06.04.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju DOMAR - Služba za tehničke poslove 24.04.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 21.03.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju LABORATORIJSKI TEHNIČAR - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 06.04.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 27.02.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju LABORATORIJSKI TEHNIČAR - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 13.03.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 13.02.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom-na povećani obim posla do godinu dana- na poziciju VIŠI SANITARNI TEHNIČAR-Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 09.03.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 13.02.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju DIPLOMIRANI INFORMATIČAR-STRUČNI SARADNIK - Centar za informatiku i biostatistiku u zdravstvu  01.03.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom-na povećani obim posla do godinu dana-na poziciju LABORATORIJSKI TEHNIČAR u laboratoriji za humanu ekologiju I ekotoksikologiju 21.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom-na povećani obim posla do godinu dana-na poziciju DAKTILOGRAF-OPERATER, Delatnost Higijene 21.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju LEKAR OPŠTE MEDICINE u Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 21.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do osam meseci - na poziciju VIŠI SANITARNI TEHNIČAR u Jedinici za unapređenje ishrane i kontrole zdravstvene ispravnosti hrane 21.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom - na povećani obim posla do godinu dana - na poziciju PRALjA LABORATORIJSKOG POSUĐA u Centru za mikrobiologiju, Jedinica za mikrobiologiju javnog zdravlja. 21.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 10.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju DIPLOMIRANI FARMACEUT - Laboratorija za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 09.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 10.01.2017. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju LEKAR OPŠTE MEDICINE - Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, Jedinica za zdravstveni nadzor 07.02.2017.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 22.11.2016. za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Doktor medicine u Centru za analizu, planiranje i organizaciju i Centru za informatiku i biostatistiku u zdravstvu 27.12.2016.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 01.12.2016. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Zdravstveni saradnik u laboratoriji za humanu ekologiju i ekotoksikologiju. 26.12.2016.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 01.12.2016. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Laboratorijski tehničar u laboratoriji za humanu ekologiju i ekotoksikologiju 26.12.2016.
Odluka o izboru kandidata po oglasu od 23.11.2016. za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Viši sanitarni tehničar u Jedinici za ispitivanje kvaliteta i unapređenje stanja životne sredine 23.12.2016.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Viši laboratorijski tehničar u centru za mikrobiologiju  22.12.2016.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Lekar specijalista socijalne medicine u centru za analizu, planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite  22.12.2016.
Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na poziciju Radnik za distribuciju dobara u službi za ekonomsko finansijske poslove  22.12.2016.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kontakt

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd,

Bulevar despota Stefana 54a,

11108 Beograd, Srbija

Telefon: 2078-600; 3237-351