Статистички обрасци

Обавезе:

Према важећим прописима, свака здравствена установа (приватна или државна) обавезна је да води медицинску документацију и доставља здравствено-статистичке извештаје надлежном заводу за заштиту здравља (Службени лист СФРЈ 13/79, 27/97, Службени гласник СРС 14/81, 40/81, 2/80). За територију Београда надлежан је Градски завод за јавно здравље.

Градски завод за јавно здравље је учинио напор да постојеће збирне здравствено- статистичке извештаје прилагоди приватницима и извештавању о њиховом раду. Због тога су у упутству наведени сви збирни здравствено-статистички извештаји у скраћеном обиму, али са прописаним садржајем обележја. Индивидуални извештаји - пријаве су дати у оригиналној форми.

Извештаји се достављају у прописаним роковима. У заглављу сваког извештаја мора да се наведе назив фирме, њен матични број и период за који је извештај сачињен (само за збирне извештаје). На крају сваког извештаја треба навести датум, печат и потпис овлашћеног лица.

Извештаји се могу доставити и електронском поштом на адресу e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. уз обавезно поштовање свих прописаних садржаја.

Обрасци:

Да бисмо олакшали преузимање извештаја, припремили смо само оне извештаје потребне за Вашу делатност. Зато прво изаберите делатност Ваше ординације, а потом преузмите потребне извештаје:

1. ОПШТА МЕДИЦИНА
2. МЕДИЦИНА РАДА
3. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ДЕЦЕ
4. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ШКОЛСКЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
5. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЖЕНА
6. СТОМАТОЛОШКА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА
7. СЛУЖБА ЗА КОЖНОВЕНЕРИЧНЕ БОЛЕСТИ
8. ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА
9. СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ДЕЛАТНОСТ
10. СТАЦИОНАРНА ДЕЛАТНОСТ

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Контакт

Градски завод за јавно здравље Београд,

Булевар деспота Стефана 54а,

11000 Београд, Србија

Телефон: 2078-600; 3237-351